Post by tautobithobo on Feb 6, 2022 22:48:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Park 2: Horror Clown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Park 2: Horror Clown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای پول زیادی ▞▞▞
▞▞▞ Death Park 2: Horror Clown 2022 version ▞▞▞
من عاشق این بازی هستم! باید کمی ساده تر شود یا سرنخ های بیشتری در مورد نحوه بیرون آمدن از خانه ها داشته باشید!
من توی مرحله ی چهار گیر کردم یه کلید توی مطب دکتر پیدا کردم بعد رفتم پیش گورستان تا در رو باز کنم یعنی اما میگه نمیشه چی اخهههه اهههه 🥵🤕😵😵😡 میشهه لطفا بگیدددد 🥴🤡💗
آتش آشغال کامل یک بازی. من تبلیغات بیشتری نسبت به بازی واقعی تماشا کردم، یا البته می توانید پول واقعی بپردازید - cashgrab. بازی خسته کننده است، داستان زباله است. استفاده از Penny-wise و Demogorgon بدون اجازه و کسب درآمد از آن، غیرقانونی است - اما واضح است که شما بچه ها ایده اصلی ندارید و باید دارایی معنوی دیگران را بدزدید و از کار آنها درآمد کسب کنید. همچنین من برخی از اقلام را خریدم، هرگز آنها را دریافت نکردم - پول نقد را نگه دارید، واضح است که شما بیشتر از من به آن نیاز دارید.
بازی مجبور به تماشای تبلیغات برای ادامه سطح بعدی شد
Death Park 2: Horror Clown Dobrodružné nfd
من عاشق این بازی هستم..خیلی ترسناکه و برای افرادی مثل من که ژانرهای ترسناک رو انتخاب میکنن مناسبه 😳🤢اون دیوارهای خونین، سطح متخلخل.. همینه وگرنه بازی فوق العاده ایه عزیزم خلاقیت های قشنگیه 😍👍🏻👍🏻😎👏😊خب من به این بازی امتیاز 4.5 میدم....ممنونم 🙏🏻🤗
عالی ولی خیلی ترسناک هست
پارک مرگ 1 خوب بود. فرار کنید و از یک دلقک ترسناک پنهان شوید. هرگز نمیدانم کجاست اما DP2 مسخره است. پسری 12 تا 14 ساله که با تفنگ ساچمه ای یا مسلسل دور شهر می دود؟ واقعا و صدای دلقک آزار دهنده است نه ترسناک. گیم پلی در کل خوب است. در مورد مانند DP1، run hide، حل پازل...
خوب طراحی شده سرگرم کننده و ترسناک در عین حال. امتیاز 4 ستاره از مصرف کننده بسیار معتاد و زمان عالی.
سلام من تو مرحله ی اولش موندم گاوصندوق رو باز کردم اسلحه رو برداشتم الان نمیدونم چیکارکنم کمکم کنید
خوب چرا باز نمیشه به یه کارت نیاز داره ولی اون کارتو اصلا پیدا نکردم همه جا هارو دیدم ولی نبود
سلام من تو مرحله اول گاوصندوق رو باز کردم یه تفنگ شش تیر بود یک باد کنگ سرخ اومد چیکار کنم روش کلید می کنم خونه سرخ میشه اگه نظرو دادید ممنون میشم اگه سازندش همین یک ستاره می مونه ومن بازی رو حذف می کنم.
چرا در قبرستون باز نمیشه😐😐😐😕😕
Horror Game یا پارک مرگ بازی ترسناکی است که بازیکن را
خوب، بنابراین من احساس می کنم که این بازی پتانسیل زیادی دارد. به عنوان یک 21 ساله، احساس می کنم گرافیک و کنترل ها نیاز به کار دارند. من دوست دارم بتوانم چیزی را کمی راحت تر از آنچه که می توانستم انتخاب کنم. من داستان را دوست دارم. همانطور که گفتم پتانسیل دارد، اما نیاز به کمی کار بیشتر دارد. اگر بچه ای هستید که آن را بازی می کنید، احتمالاً نگران کنترل ها یا گرافیک نخواهید بود.
Death Park 2: Horror Clown Adventure pxt
iphone lock screen. Personalization. Beshkan Pro | Break the sanctions! ... Death Park : Scary Clown Survival Horror Game ... Troll Face Quest: Horror 2.
ممنونم از کمکتون ولی چطور به پارک مرگ برسم ؟
سلام این بازی جالبه ولی تو بادکنک هر مرحله میرم تاریک هست مخصوصاً قسمت بیمارستان که واقعا سخته وقتی قرمز هست نمیشه دید بگید قسمت 4 بیمارستان بخش 2 رو چیکار کنم با تشکر 😊 و یه 1 ستاره میدم من رفتم دستتون درد نکنه فقط حالا که پیدا کردم کلید رو بعد از نامه رو خوندم حالا گاو صندوق باز نمیشه چیکار کنم و لطفا اگه بروز کنید میکنیم فارسیش کنید باسپاس.
بازی شگفت انگیز....، 😁😁
نه چندان جالب
بدرد کیر هم نمی خوره من بازی رو نصب کردم توی مرحله ی اول هیچ کس توان نمی رفت کیر تو کون سازندش 😤😤😠😠😤😤😠😠
وقتی میخواهم به سطح دیگری بروم، تبلیغات کار نمیکنند
چرا هر کاری می کنم مرحله اخر برای نجات خواهرش اون دنده ها درست نمیشن لطف میکنید راهنمایی کنید
Start your adventure in one of the best scary games and creepy horror games! In the horror you will find yourself in a creepy city filled with secrets,
Super Wings : Jett Run Аркады owqa
سلام میشه یکی بهم بگه رمز این گاوسندوق چیه؟
من مرحله یک گیر کردم رمز رو میزنم و ی تفنگ برمیدارم و بادکنک هم هست میزنم قرمز میشه و بعد نمیدونم چکار کنم اتاق هارو هم گشتم چکار کنم بگیددد؟؟؟
تازه شروع شده اما عالی و خیلی خوب کنار هم چیده شده. وقتی مدتی را صرف بازی کردم، دوباره به آن امتیاز خواهم داد.
من بهش 3 دادم چون گرافیکش خیلی کنده
پارک مرگ 2 آزار دهنده بود
من گیر کردم تو گورستان چه کار کنم هنگ کردم اسم قبر دکتر چیه چه جوری پیداش کنم چی توش هست موندم بازی خوبیه
استاد خسته نباشید ببخشید من پاره شدملطفا بگید مرحله پلیسها بگین از سازندش خواهش میکنم جواب بدید
دلقک ترسناک بیاقل
دانلود بازی پارک مرگ 2 - بازی ترسناک بقا Death Park 2 - سانلود
کنترلهای بد، طرحبندی را نمیتوان تغییر داد. دشمنان قادر به آسیب رساندن به بدن خود نیستند. بازی اولش خوبه
😒😒😒 تیر کم میده
سلام ببخشید من الان اومدم تو خونه ولی هر چی میخوام به خواهرش آمپول بزنم نمیشه و متن اینگلیسی میاره چیکار کنم؟و بعدش من باید چیکار کنم؟
دانلود موبایل ماجراجویی - پی سی دانلود
من عاشق این بازی هستم اما نمی توانم بازی را درک کنم
Death Park 2: Horror Clown 어드벤처 qch
لطفا بگی اونجا که باید به بادکنکا دیت بزنیم باید چیکار کنیم چون همه رو زدم اگه بگی قول میدم پنج تا ستاره بدم.
این یک بازی خوب است و برای ذهن باهوش است ... واقعاً تأثیرگذار است ، من فقط از این موضوع خوشم نمی آید که ما با کارت اعتباری سلاح می خریم به همین دلیل به این بازی 4 ستاره دادم.
دوباره سلام... من فکر می کنم بازی ها عالی هستند، اما یک چیز مطمئناً ناامید کننده بود، انیمیشن ها و گرافیک شخصیت ها تقریباً به خوبی Antarctica 88 نیستند و من یک توسعه دهنده بازی نیستم اما نمی توانید دارایی ها را از یک بازی به بازی دیگر منتقل کنید؟ اگر چنین است، این یک حرکت هوشمندانه از جانب شما خواهد بود