Post by tautobithobo on Feb 6, 2022 22:30:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Marina - cooking games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty glitch drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Marina - cooking games 2022 version ▞▞▞
Veri není drahokam
Supar
Cooking Marina - cooking games Avontuur jyjs
Nechápu, proč si lidé nevytvoří funkci automatického otáčení ve hře, je to opravdu otravné, když je tato funkce dostupná na tomto druhu hry, raději bych hrál candy crush, alespoň ví, co uživatel chce. To je důvod, proč jsem tuto hru ohodnotil jednou hvězdičkou. Podívejte se, že jste mě ztratili (mbs). Nechápu, proč nemáte základní rysy a společné rysy.
Líbí se mi tato hra, ale měla obrovský problém, nechtěla ji otevřít do třetí restaurace, opravte to prosím😡😡😡😡
'Pěkné' aba k vanum😕Tero Tauko😂😂
Když jsem dosáhl úrovně 7, hra se zasekla, bez ohledu na to, kolikrát jsem kliknul na tlačítko pokračovat, nefunguje to a kdykoli hru opustím a vrátím se, ztratím srdce..... Tak frustrující 😡😡
Je to opravdu návykové a zábavné
Miluju tuhle hru❤️
Zpočátku to bylo v pořádku, ale s reklamou se dostanete do fáze 11 nebo 12, pak jí docházejí zákazníci a vy musíte kupovat zákazníky, které restauraci docházejí zákazníci?
Kdy dostanu novou zemi!! Prošel jsem všechny úrovně založené na různých restauracích od Breakfasts Cafe po Creamezzi.. Ale teď jsem nedostal žádnou novou restauraci založenou na nové zemi........ Cooking Marina je naprosto zajímavá hra.. Takže chci hrát je na další úrovni!!!!
Hra byla tak návyková😎😎😎. Mám velké štěstí, že mám tuto hru a baví mě, líbí se mi a miluji ji💕💕💕.
Vyčistil jsem všechny úrovně a je to úžasná hra, kterou prostě miluji,😘😘😘😘😘
Cooking Marina - cooking games Petualangan xvp
Není špatné
Hra se mi líbila, ale... času na hraní nestačí. Zákazníci rychle přicházejí
Dal jsem 3 hvězdičky, protože je tam tolik přidání a tak se zpožďuje, i když je můj telefon čistý a i když je telefon mé matky tak zaostalý, tak to prosím opravte a dám vám 5 hodnocení
Vybavení a zásobování byly náklady. Odměňte každou hru příliš malou
Geometry Dash World Arcade nkx
Nejhorší herní hra, jakou jsem si kdy stáhl Když dokončím úroveň 11, zastaví se, když hru restartuji, musím hrát úroveň ještě jednou a stále to nefunguje, teď to mažu..... Nechci dát 1 hvězda také....
Pěkná hra, ale tlačítko Pokračovat, když dohraju úroveň, některé nefungují a reklamy jsou otravné
miluji hru, až na to, že se nenačte nebo zamrzne, když se snaží získat více zákazníků, odřízne ji
Hra byla zpočátku pěkná, když jsem se dostal na úroveň 3, nemohu se pohnout vpřed. Mažu hru
byla to velmi pěkná hra a je to místo toho
Jakmile jsem dosáhl úrovně 7, tlačítko pokračovat znovu nefunguje. Pokaždé, když vyhraju, tlačítko pokračovat se zasekne, nerozumím tomu
Hru zatím rozhodně miluji. Pokračuj v dobré práci. Líbí se mi grafika a zatím žádné reklamy.
Dokončil jsem všechny úrovně😜Prosím aktualizujte zbývající úrovně, abyste mohli hrát. Udělejte to brzy
Jen bych si přál, aby se to stahovalo rychleji
Tuhle hru tak miluji... Čas, kdy se nudím Hraji tuto hru tak hezky.... Dávám vám 5 hvězdiček🤗
Cooking Marina - cooking games Sarguzasht hjy
Dobrá hra
Bezcenná hra... Přestala po 7. levelu 🤷♀️doporučuji neinstalovat... Pozor
jsem udělal úroveň RAMEN - YA , ale teď jsem zasekl , nemohu vstoupit do další úrovně proč Už jsem upgradoval, ale stále stejný!! Pls dělejte něco!!!
Na hodně reklam jinak je to v pořádku
Líbí se mi to tak pěkné a relaxační, žádné chyby, co kdy 🥰🌝
Myslím, že by to nebylo hezké, protože dalana Dean říká něco k opravě, ale já jsem tuto hru kdysi hrál a je tak zábavná